Сергій Моргунов: «Естонія – країна, яка активно підтримує Україну»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

15 квітня, Вінницький міський голова Сергій Моргунов зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Естонії в Україні Аннелі Кольк та радником з питань економіки та бізнес-дипломатії, співробітництва й реконструкції Посольства Естонії в Україні Андо Рехемаа. Про це очільник громади повідомив у своєму телеграм-каналі.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов зазначив, що спілкувались з представниками Естонії про взаємовідносини між країнами на різних рівнях.

«Естонці розуміють українців як ніхто інші – у них той самий сусід, вони теж переживали окупацію. І вони точно усвідомлюють, що буде з європейським демократичним світом, якщо не зупинити росію. Тому Естонія – одна із тих країн, яка активно і беззаперечно підтримує Україну», – підкреслив очільник Вінницької громади.

Зокрема, він подякував закордонним партнерам за підтримку України в умовах геополітичних викликів.

«Зійшлися на тому, що ця допомога має лише посилюватися. Бо іншого шляху для мирного життя у всій Європі – не існує, – написав Сергій Моргунов. Та додав, – Своєю чергою ми, навіть в умовах війни, маємо продовжувати працювати, підтримувати військових, зберігати стабільність в громадах, підвищувати свої стандарти до європейських, розвивати економіку, формувати спроможну мережу для реабілітації та відновлення всіх, хто постраждав від війни».

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook