“Мелодія українського слова”: вінничан запрошують на патріотичний літературник

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
23 квітня у Вінниці відбудеться патріотичний літературник з авторськими читаннями учасників поетичного заходу #Мелодія_українського_слова. Ініціативу реалізовує департамент соціальної політики міської ради за підтримки Гумштабу.

Захід відбудеться о 15:00 в креативному просторі «Артинов» за адресою вул. Миколи Оводова, 22.

Участь у проєкті #Мелодія_українського_слова взяли 20 вінничан, з яких 14 – декламуватимуть свої авторські вірші на благодійному вечорі.

«Візит на благодійний літературник – чудова нагода провести час із користю та задоволенням, поспілкуватися у колі однодумців, відволіктися від складних реалій життя під час війни та допомогти нашим оборонцям. Тому вхід на захід – донат на підтримку ЗСУ», – зазначає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Усі присутні матимуть можливість не лише познайомитись із яскравими і талановитими творчими вінничанами, які ділитимуться своїми талантами, а й стати учасниками вікторин та отримати заохочувальні подарунки від організаторів зустрічі.

Партнерами в проведенні заходу стали мережа магазинів Blisk, «Я-Господиня», волонтерська група «Заради майбутнього» та креативний простір Артинов.

Усі зібрані на благодійному літературнику кошти передадуть на потреби Збройних Сил України.

У разі повітряної тривоги учасники та глядачі заходу можуть спуститися у найближчі укриття. Адреси сховищ – на карті.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook