Затримали чоловіка, який вбив 21-річного Романа Панянчука

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Поліції Вінниччини вдалось оперативно затримати підозрюваного, який застрелив 21-річного Романа Панянчука. Інцидент трапився на зупинці громадського транспорту села Брідок Гайсинського району.

За повідомленням поліції, 20 квітня ввечері до відділення поліції № 1 Гайсинського райуправління надійшло повідомлення від медиків про те, що в одному з сіл Соболівської територіальної громади вони виявили чоловіка з вогнепальним пораненням грудної клітини, який під час транспортування до лікарні помер в кареті швидкої. 

Поліцейські встановили, що на автобусній зупинці між нетверезими місцевими жителями виник конфлікт, в ході якого 32-річний зловмисник вистрілив у 21-річного потерпілого та смертельно поранив його. 

Фігурант з місця події втік, його розшукали та затримали працівники поліції на блок-посту, коли він намагався виїхати з району. Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

За цим фактом слідчі проводять розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Коментарі у Facebook