У Вінниці збільшать кількість транспорту, щоб зменшити скупчення людей

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

«Вінницька транспортна компанія» випустить на маршрути додаткові одиниці громадського транспорту. В місті сподіваються, що це допоможе запобігти великому скупченню людей у салонах. Зараз мова йде про трамваї, тролейбуси і муніципальні автобуси. Опрацьовують також питання курсування маршруток.

Про це 18 березня під час брифінгу повідомив голова Вінницької обласної державної адміністрації Владислав Скальський.

“Ми пропрацювали з містом запит щодо збільшення кількості рухомого складу транспорту в місті Вінниці. Для того, щоб в кінцевому результаті зменшити щільність людей в кожній одиниці транспорту.

«Вінницька транспортна компанія» вже відпрацювала це питання і найближчим часом будуть виведені додаткові одиниці рухомого складу. Також вирішується випуск додаткового рухомого складу приватних перевізників”, – сказав посадовець.

Нагадаємо, що з 18 березня в громадському транспорті Вінниці мають їздити не більше 10 чоловік. Відповідна вимога передбачена в Постанові Кабінету Міністрів України № 215 від 16 березня 2020 року. «Вінницька транспортна компанія» та маршрутні перевізники просять вінничан з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, не заходити в громадський транспорт, якщо там вже є 10 чоловік, розраховуватись у безготівковий спосіб.

Коментарі у Facebook