На Дмитра Білоконя встановлюють пандус біля житлового будинку

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці продовжують забезпечувати доступність міських багатоповерхівок, встановлюючи пандуси. В даний час підрядники монтувати черговий пандус біля житлового будинку за адресою: вул. Дмитра Білоконя, 20.

Конструкцію, яка полегшить доступ, облаштовують біля першого під’їзду на прохання мешканців будинку. Роботи обіцяють завершити уже найближчим часом. Це буде вже четвертий пандус, установлений в житловому секторі міста з початку року.

Він стане в пригоді як людям з інвалідністю, так і літнім мешканцям та батькам з дитячими візочками.

«Турбота – один з пріоритетів міської ради на поточний рік, тому продовжуємо оперативно реагувати на усі звернення, які до нас надходять. Питання міської мобільності сьогодні набуває додаткової актуальності, оскільки з війни повертається чимало військових з тими чи іншими пораненнями. У випадку надходжень звернень від них – ми реагуватимемо першочергово», – каже директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький.

Пандус облаштовують повністю коштом міського бюджету. Щоб прискорити процес його встановлення, саму конструкцію виготовили попередньо, тож біля будинку відбувається її безпосередній монтаж: зварювання та фарбування.

Як зазначає директор департаменту, минулого року в місті вдалось облаштувати пандусами 14 під’їздів багатоквартирних будинків. Цього року такі конструкції уже встановили біля третього під’їзду житлового будинку на вулиці Замостянській, 36, другого під’їзду на вулиці Дениса Бабія, 70 та першого під’їзду багатоповерхівки на Учительській, 12.

Якщо мешканці будинку бажають, щоб біля їхнього під’їзду з’явився пандус, вони мають звернутися до департаменту житлового господарства. Номер телефону: (0432) 59-51-24.

Рішення про облаштування такої конструкції ухвалюватимуть на підставі того, чи проживають у будинку маломобільні групи населення, а також зважаючи на технічні та фінансові можливості.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook