Виконання планових заходів на мережах міста: перелік адрес

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У вівторок, 21 травня, життєдіяльність Вінниці забезпечується у звичному режимі. Усі муніципальні структури працюють злагоджено для комфорту містян. До благоустрою вулиць протягом доби було залучено 25 одиниць техніки шляхового управління, з яких майже третина підмітала та чистила дороги у нічний час. На світанку, як завжди, до прибирання на прибудинкових територіях взялися двірники. Крім того, у «Цілодобовій варті» нагадують, що у Вінниці, як і по всій Україні, продовжують діяти стабілізаційні графіки відключень світла, які можуть впливати на роботу електротранспорту.

«Сьогодні вранці таким чином було знеструмлено три тяглові підстанції. Це призупинило на певний час роботу трамваїв та тролейбусів у напрямку мкрн. Тяжилів, вул. Київська, залізничний вокзал. Відтак, просимо вінничан звертати увагу на графіки стабілізаційних відключень електроживлення, що розміщенні на сайті Вінницяобленерго, та завчасно планувати свій маршрут», – зазначила начальниця відділу оперативного реагування Антоніна Іващук.

Також, за інформацією «Цілодобової варти», сьогодні у центрі уваги комунальних служб – виконання планових заходів на мережах міста.

Бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять водогони за наступними адресами:

  • просп. Юності, 44;
  • вул. Складська (біля перехрестя з вул. Л. Лук”яненка).

Водопостачання відновлять невдовзі.

У КП «Вінницяоблтеплоенерго» повідомляють про призупинення подачі гарячої води за адресами: вул. Д. Галицького, 50, вул. І. Миколайчука, 19, вул. Келецька, 12-А, вул. М. Амосова, 9. Причина – планові роботи на котельні, які триватимуть до 20 червня 2024 року.

А у «Вінницьких міських електромережах» попереджають про тимчасові відключення світла на вулицях: Келецька, 51-77-А, С. Олійничука, Соняшникова, О. Марушевського, В. Сосюри, Волошкова, Леонтовича, вул. та туп. Г. Танцюри, Хмельницьке шосе (Західний автовокзал). Причина – планові роботи на мережах.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook