Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав військовим 30 унікальних тепловізорів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Їх можна встановлювати на кулемети великого калібру 14,5, підключати через Wi-Fi до планшету та чітко бачити ворожу повітряну ціль: команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передала захисникам неба 30 тепловізорів покращеної модифікації українського виробника.

Таку передачу разом з Mavic 3-T здійснили спеціально на замовлення пʼяти військових частин, і приціли слугуватимуть для ще ефективнішого захисту неба. На відміну від звичайних, покращені тепловізори мають металевий корпус, що забезпечує довший термін експлуатації. Та найголовніше те, що картинку можна виводити на екран планшету й чітко бачити повітряну ціль. А, значить, прицільно вражати ворога.

– Ми вперше передаємо військовим саме такі тепловізори, і чекатимемо від них якомога швидшого зворотного звʼязку, щоб розуміти ефективність їхнього застосування, – каже секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський. Якщо приціли добре себе покажуть в роботі, будемо передавати захисникам неба саме таку модифікацію.

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії. Очолює штаб Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook