Продовжує функціонувати служба супроводу людей з порушенням зору

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На базі Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування продовжує функціонувати служба супроводу людей з порушенням зору. З початку року вони допомогли 80 незрячим, надавши їм 2 287 послуг. Соцробітники служби супроводжують людей з I групою інвалідності по зору до магазинів, аптек, лікарень, банківських установ, ЦНАПів тощо.

Послуга безкоштовна для жителів Вінницької громади, а також внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих на території ВМТГ. Щоб скористатися допомогою соцробітника, потрібно зателефонувати за одним із номерів: (0432) 67-07-44, 097-966-00-12, 073-213-65-05.

Звертатися варто за добу до надання послуги. Якщо вона необхідно терміново, за наявності вільного соцробітника супровід можуть надати в день звернення.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю, з 8:30 до 17:00. Обідня перерва: з 13:00 до 13:30.

Також у Вінницькому терцентрі надають послугу перекладу жестовою мовою. Замовити її можна за номерами телефонів, вказаними вище.

Загалом у Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування працює 118 соціальних робітників. Вони не тільки супроводжують осіб з порушенням зору, але й надають послугу «Догляд вдома» для людей похилого віку. Більше про це – тут.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook