Вчора, 13 червня, на стадіоні Вінницького міського палацу дітей та юнацтва відбулось спецпогашення марки «Україно, вперед!»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Нова поштова марка «Україно, вперед!» присвячена підтримці національній збірній з футболу, яка вже через кілька днів має зіграти перший матч у турнірі Євро-2024 у Німеччині. Вчора, 13 червня, на стадіоні Вінницького міського палацу дітей та юнацтва відбулось її спецпогашення. Участь у церемонії взяли заступник міського голови Андрій Очеретний, регіональна директорка з розвитку мережі Укрпошти Оксана Шабанова та юні футболісти з команди «Темп» Вінницького міського палацу дітей та юнацтва – Олександр Войтенко та Єгор Загорій.


Андрій Очеретний зауважив, що Україна переживає важкий період, і поки військові боронять незалежність та кордони на полі бою, українські спортсмени також показують всьому світу, на що здатні.

«Наші спортсмени теж вміють змагатися за першість і збірна з футболу показує високі результати. Створивши таку тематичну марку, колеги з “Укрпошти” роблять внесок в популяризацію спорту. Ми не дарма обрали саме цей стадіон для проведення церемонії – це місце, де щоденно тренуються та змагаються наші вінницькі спортсмени, наша талановита молодь, за якою стоїть майбутнє нашої держави», – сказав Андрій Очеретний.

На думку футболістів, які взяли участь у церемонії спецпогашення, такі тематичні марки дуже мотивують спортсменів до перемог та привертають увагу до занять спорту та важливості ведення здорового способу життя.

Автором-художником марки «Україно, вперед!» став Антон Хрупін, автор відомого воєнного випуску «Вільні. Незламні. Непереможні». На ній зображений футбольний мʼяч із логотипом української асоціації футболу.

«Починаючи з 2001 року Укрпошта випустила 31 марку на футбольну тематику. Марка під назвою “Україно, вперед!” символізує нашу віру в перемогу України на футбольному полі, а також перемогу на полі бою у війні», – сказала регіональна директорка з розвитку мережі Укрпошти Оксана Шабанова.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook