До Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками у Вінниці 28 червня відбудеться турнір «Футбол проти наркотиків»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

До Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками та їхнім незаконним обігом у Вінниці 28 червня відбудеться турнір «Футбол проти наркотиків». Він об’єднає понад три сотні гравців зі всієї України. У змаганнях візьмуть участь гравці, які знаходяться на шляху подолання своєї залежності.

Організатори події – Вінницький міський центр соціальних служб та ГО «Міжнародна антинаркотична асоціація, Вінниця».


Головною метою заходу є формування здорового способу життя, збереження здоров”я сімей, дітей та молоді, профілактика вживання наркотиків дітьми і молоддю, запобігання зловживанню алкоголем, тютюном та іншими речовинами.

«Турнір покликаний поширити серед широких верств ідею про користь здорового способу життя та недопустимість вживання наркотиків. Важливо, що у змаганнях братимуть участь непрофесійні футбольні команди, які складаються з людей, які на власному досвіді розуміють, наскільки важко боротися із залежністю та як негативно вона впливає на всі сфери життя: від особистої до професійної», – зазначила директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Переможців турніру нагородять медалями, грамотами та кубками.

Змагання відбудуться 28 червня о 10:00. Захід пройде на стадіоні Вінницького ліцею № 18.

У разі сигналу повітряної тривоги під час турніру учасників просять спуститися у найближчі укриття. Мапа сховищ Вінниці – за посиланням.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook