20 червня у креативному просторі «LEVEL 80» відбувся майстерклас з виготовлення «Ловця снів».

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Захід зібрав чимало охочих учасників, які з нетерпінням чекали можливості оволодіти мистецтвом плетіння цього давнього оберегу та створити власний унікальний талісман.

Творчий захід розпочався з розповіді про символіку «Ловця снів» та його історію. Учасники дізналися, що цей оберіг прийшов до нас із культури індіанців Північної Америки та має на меті захищати сон свого власника, затримуючи погані видіння у своїй павутині.


Після короткого теоретичного вступу учасники перейшли до практичної частини. Вони оволоділи технікою плетіння з ниток, навчаючись різних візерунків та прийомів. Кожен учасник отримав необхідні матеріали та підтримку досвідченого майстра, що допомагало створити власні «Ловці снів», вклавши в них свою творчість та щирість.

«Майстерклас пройшов у теплій та дружній атмосфері. Учасники мали змогу не лише навчитися створювати власного “Ловця снів”, а й відпочити у приємній компанії, зарядитись позитивними емоціями та творчою енергією. Всі активно ділилися своїми думками та враженнями, що створило відчуття справжньої спільноти», – зауважив директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира.

За словами організаторів, надалі планують проводити подібні майстеркласи та творчі зустрічі, щоб містяни мали можливість відкрити для себе нові грані творчості та отримати незабутні враження.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook