Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав нацгвардійцям Mavic 3-T та тепловізори

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin


Команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу здійснила чергову передачу обладнання військовим: цього разу для 18-ї Словʼянської бригади Нацгвардії України, захисники якої боронять країну на Сході. Військовим передали 10 квадрокоптерів Mavic 3-T, два тепловізори, два тепловізійних приціли та 12 тисяч сухих душів.

У цій бригаді служить чимало вінничан, і МКГШ вже неодноразово підтримувала військових, зокрема, безпілотним авіаційним комплексом «Чаклун», FPV-дронами та Bandera Power. Командир 18-Ї Словʼянської, до слова, теж наш земляк.

Один із співзасновників Гумштабу, міський голова Вінниці Сергій Моргунов нагадав, що сьогодні Вінниця та громада підтримують вже 53 військові частини. В пріоритеті залишається допомога дронами та квадрокоптерами.

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії. Очолює штаб Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook