Катання на SUP-дошках для активної молоді та волонтерів: читайте у матеріалі

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

25 червня у Вінниці організували захід для активної молоді, волонтерів та хлопців і дівчат з-поміж вимушених переселенців. Усі охочі мали можливість спробувати свої сили у катанні на SUP-дошках та насолодитись природою і чудовою компанією. Організатори події – відділ молодіжної політики Вінницької міської ради.

Катання на SUP-дошках є популярним видом активного відпочинку, який поєднує в собі фізичну активність і релаксацію на воді. Цей захід дозволив молодим людям не тільки весело провести час, але й поліпшити свою фізичну форму та отримати нові враження.

Важливо, що організатори подбали про те, щоб захід пройшов на високому рівні. На початку події учасники отримали всю необхідну екіпіровку та інструктаж від досвідчених тренерів для безпечного та комфортного катання.

Молодь залишилися задоволена і поділилася своїми враженнями. «Це був чудовий день. Я вперше каталася на SUP-дошці й отримала неймовірні враження. Дякую організаторам за таку можливість», – зазначила юна волонтерка Олена.

Свої враження також прокоментував переселенець Андрій. Каже, дуже радий можливості взяти участь у цьому заході. «Окрім емоцій, це допомогло мені відчути себе частиною громади та знайти нових друзів», – сказав він.

Організатори планують продовжувати проведення подібних заходів, щоб надати молоді можливість активно відпочивати, розвивати нові навички та зміцнювати свої соціальні зв’язки.

«Катання на SUP-дошках стало не тільки цікавим відпочинком, але й важливим кроком до зміцнення стосунків між молоддю громади. Такі заходи сприяють інтеграції, підтримці та згуртуванню, що є надзвичайно важливим у нинішніх умовах. Вінниця продовжує демонструвати свою відкритість та підтримку молоді, створюючи можливості для активного та корисного проведення часу», – каже начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook