Війна нікуди не поділася: поранених вінницьких військових нагородили відзнаками. Збір коштів на їх реабілітацію продовжуєтся

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

23 березня двох військових з Вінниці, нагородили відзнаками командувача військ оперативного командування. Бійці зараз перебувають на лікуванні у лікарні імені Мечникова в Дніпрі.

Про це повідомляє на своєму сайті vezha.ua.

Командувач військ оперативного командування “Схід” Збройних Сил України генерал-майор Олександр Нестеренко відвідав у лікарні Мечникова поранених військовослужбовців, та нагородив їх відзнакою командувача військ оперативного командування.

У коментарі виданні Vежа очільник ГО “Лютич” Роман Яковлев підтвердив, що серед нагороджених захисників є двоє вінничан – Євген та Василь. Оскільки, вони служили в розвідувальному батальйоні, їхні прізвища вважають за доцільне не називати.

Ще 10 березня, вони отримали поранення на фронті. Разом із ними був ще один вінничанин – Володимир, який нині на лікуванні у вінницькому шпиталі.

Усі хлопці не старші 24 років.

На фронті Євген отримав серйозні поранення ока, голови та плечей. Лікарі продовжують лікування. На пошкодженому оці необхідно буде ще замінити кришталик.

У Василя ампутували кінцівку. На нього чекає реампутація, щоб підготувати під протез.

У Володимира діагностували перелом черепу та знайшли декілька осколків в голові. Після видалення осколків, йому встановлять титанову пластину. Як зазначив Роман Яковлев, сам боєць не говорить про те, що йому потрібна допомога та зазначає, що її більше потребують його побратими.

Наразі ще триває збір грошей на допомогу пораненим бійцям, оскільки на них ще чекають операції та тривалі реабілітації.

Щоб допомогти захисникам, можна перерахувати кошти на картку “Монобанку” на ім’я Олексій Назаренко.

Номер картки: 5375 4141 1085 5391.

Коментарі у Facebook