Дізнатися відповіді на хвилюючі питання: Офіс підприємця став ще одним ефективним інструментом підтримки бізнесу

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Офіс підприємця став ще одним ефективним інструментом підтримки бізнесу, який працює у Вінницькій громаді. Майданчик для консультацій підприємців у нашому місті відкрили в березні цього року за дорученням міського голови. Відтоді можливістю дізнатися відповіді на хвилюючі питання скористалися вже десятки суб’єктів господарювання, повідомляють у департаменті економіки і інвестицій Вінницької міської ради.


За словами директора департаменту економіки і інвестицій ВМР Максима Мартьянова, найбільш затребуваними стали консультації щодо фінансових інструментів підтримки бізнесу від Вінницької міської ради.

«Офіс підприємця – сучасний формат отримання інформаційно-консультаційної підтримки бізнесу з питань: діючих інструментів підтримки бізнесу, земельних ресурсів, комунального майна, архітектури та містобудування, благоустрою, торгівлі та архітектурно-будівельного контролю і благоустрою, де вінницькі та релоковані суб’єкти господарювання можуть отримати професійну консультацію від фахівців Вінницької міської ради, – розповідає Максим Мартьянов. – Найчастіше суб’єкти господарювання звертаються за консультаціями щодо Порядку часткової компенсації витрат на придбання обладнання для виробництва електроенергії з відновлюваних джерел енергії за рахунок коштів бюджету ВМТГ».

Наразі, в умовах блекауту, енергетична незалежність має велике значення для безперебійної роботи бізнесу. Тож минулого місяця під час засідання сесії Вінницької міської ради депутати ухвалили рішення щодо розширення відповідного Порядку з можливістю участі не лише мікро-, малого та середнього, а й великого бізнесу.

Окрім фінансових інструментів підтримки, підприємці також консультуються з фахівцями Вінницької міської ради щодо пошкодженого та знищеного майна, оренди комунального майна, грантових можливостей та з інших питань.

Нагадаємо, Офіс підприємця розміщений у приміщенні центрального відділення Прозорого офісу за адресою: вул. Соборна, 59, 1-й поверх, кімната 1.

Записатися на прийом в Офіс підприємця можна з понеділка до середи з 08:30 до 17:00 за номером: 65-50-50, 067-000-26-61, 073-000-26-61 або зателефонувавши на рецепцію територіального відділення Прозорого офісу «Центр»: 65-55-05.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook