Комунальне підприємство «Інститут розвитку міст» організовує толоку на малій річці Скельна: Запрошуємо небайджих!

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Комунальне підприємство «Інститут розвитку міст» організовує толоку на малій річці Скельна, яка протікає поблизу вулиць Князів Коріатовичів та М. Литвиненко-Вольгемут. Спільне прибирання проводитимуть цієї суботи, 27 липня, о 10:00. Збір біля будинку за адресою: вул. М. Литвиненко-Вольгемут, 27.

Як зазначають організатори екозустрічі, цього року літня спека стала справжнім випробуванням, і вкотре показала, наскільки цінними є природні місця, де можна знайти затінок, прохолоду й насолодитися співом пташок та жвавим дзюрчанням води.

«Наші малі річки – не лише місце для відпочинку та охолодження, а й природний скарб, який потребує нашої уваги та турботи. І цього тижня запрошуємо всіх охочих приєднатися до толоки на малій річці Скельна, яка протікає поблизу вулиць Князів Коріатовичів та Марії Литвиненко-Вольгемут. Нам допоможуть комунальні підприємства міста, які проведуть підготовчі роботи до толоки, аби нам було зручніше. Сміттєвими мішками, рукавичками та іншим потрібним інвентарем ми забезпечимо», – говорять організатори.

Також в Інституті розвитку міст нагадали, що очищення річок та їх берегів від сміття та забруднень сприяє відновленню природних екосистем. Це допомагає зберегти флору і фауну, покращити якість води та загальний стан довкілля.

«Разом ми не лише очистимо берег та воду, а й зробимо крок до створення прекрасних просторів для відпочинку, які мають величезний потенціал для розвитку та використання. До речі, згодом ми плануємо провести декілька активностей на вже очищеній спільними зусиллями ділянці, й будемо раді зустрітися з вами знову! Детальніше про майбутні зустрічі розповімо пізніше. Приходьте з родинами та друзями, приносьте гарний настрій та бажання зробити наше місто кращим! До зустрічі на малій річці!» – говорить менеджерка проєктів КП «Інститут розвитку міст» Анастасія Семенюк.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook