Відзначили кращих працівників будівельної галузі: після Перемоги, саме вам відбудовувати країну

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Відновлюють та зводять нові об’єкти, а у час війни ще й укріплюють фортифікаційні споруди та будують укриття – усе це справа рук фахівців однієї з найвідповідальніших та найзатребуваніших галузей. Напередодні професійного дня у Вінниці відзначили найкращих майстрів будівельної справи. Зустріч відбулась у Вінницькій міській раді за участі заступника міського голови Ігоря Откидача, директора департаменту капітального будівництва Дениса Мазуренка та департаменту архітектурно-будівельного контролю Дениса Сороки.

Ігор Откидач подякував працівникам будівельної галузі за відданість справі, вагомий внесок у її розвиток.

«На початку повномасштабного вторгнення ви були першими, хто відгукнувся на заклик міста. Одні зі зброєю в руках пішли захищати Батьківщину, інші – засукавши рукава, взялися за зведення фортифікаційних ліній. Завдяки такій згуртованості ми довели, що є сильною нацією та незламною державою. Разом ми подолали й інший виклик та маємо гарний результат. Сьогодні майже всі ліцеї, дитячі садочки та лікарні мають найпростіші укриття. Крім того, у низці навчальних закладів нині завершується будівництво протирадіаційних споруд, – зазначив заступник міського голови. – Дякуємо за розуміння та підтримку у цей важкий час. Далі, вже після Перемоги, саме вам відбудовувати країну, розвивати наше місто. Бажаємо всім невичерпних сил та натхнення».

Зокрема, своє натхнення газоелектрозварювальник Олександр Дубина черпає у тому, що робить гарну і корисну справу для людей. Їй він віддав вже близько 14-ти років свого життя. Працює у будівельній компанії «Стам». З початком великої війни чоловік долучився до війська. Два роки боронив Україну від ворога у лавах 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Після важкої контузії – демобілізувався та знову повернувся на улюблену роботу.

«Та війна й тут мене не відпускає. Нещодавно на одному з будівельних майданчиків знайшов два снаряди часів Другої світової, – розповідає Олександр Дубина. – Це наше минуле і, на жаль, сьогодні ми також живемо в умовах війни, коли маємо будувати укриття замість житлових будинків. Я люблю працювати і наш дружний колектив. Сподіваюсь, незабаром ми знову зможемо зводити звичні об’єкти – без страху за майбутнє наших дітей».

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook