Набір на новий навчальний рік у Вінницькій дитячій школі мистецтв

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницька дитяча школа мистецтв запрошує дітей різного віку поринути у чарівний світ музики, танцю та образотворчого мистецтва. Набір на новий навчальний рік уже стартував.

Музичний напрям пропонує дітям навчання у різноманітних інструментальних класах, таких як: фортепіано, баян, акордеон, духові та ударні інструменти, скрипка, домра, бандура, гітара та віолончель. Крім того, є можливість розвивати вокальні таланти у хоровому класі або в класі сольного співу.

Також у мистецькій школі є хореографічний напрям, де хлопчикам та дівчаткам пропонують долучитись до занять з народного танцю, навчитися відчувати ритм і виражати свої емоції через рух.

Крім того, у школі під керівництвом досвідчених педагогів діти можуть відкрити для себе світ образотворчого мистецтва.

Отже, для всіх охочих віком від 6 до 8 років наразі відкрито набір у перший клас. А для дітей віком до 6 років пропонують підготовчі групи загального естетичного виховання «Пізнайки».

«Водночас запрошуємо всіх охочих без обмеження віку навчатися в музичних класах, класах образотворчого мистецтва та хореографії. Це чудова можливість для дорослих і дітей вивчати нові мистецькі дисципліни або продовжити вдосконалення своїх здібностей», – зазначають у школі.

Окрім цього, навчальні предмети можна вивчати за вибором вступника за окрему плату.

Приймання документів здійснюється за адресою: вул. Брацлавська, 85.

Довідки можна отримати з 9:00 до 17:00, крім вихідних, за номерами: (0432) 27-50-95, (0432) 27-35-90.

«Не втратьте можливість стати частиною великої мистецької родини Вінницької дитячої школи мистецтв та розвивати свій талант під керівництвом досвідчених педагогів», – наголошують у закладі.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook