“Центр з питань полонених та зниклих безвісти” отримає пальне для виконання завдань

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

За рішенням, яке ухвалили сьогодні на засіданні виконавчого комітету Вінницької міської ради, громадська організація «Координаційний центр з питань полонених та зниклих безвісти» отримає 1000 літрів дизпалива. Пальне необхідне для виконання статутних завдань.

За словами директора департаменту економіки і інвестицій ВМР Максима Мартьянова, Це вже не перша передача такої допомоги для команди, яка опікується поверненням з російського полону українських Захисників та Захисниць.

«Продовжуємо працювати в межах пріоритетів, визначених Вінницькою міською радою – безпека та оборона, стійкість, турбота і створюємо всі умови для того, щоб якомога ефективніше підтримувати Захисників та Захисниць», – зазначив Максим Мартьянов.

Варто зауважити, що команда цієї громадської організації активно надає допомогу рідним та близьким Захисників і Захисниць, які потрапили в полон чи зникли безвісті, зокрема і консультаційну з юридичних та процедурних питань, пов’язаних з перебуванням воїна в полоні. Здійснюють супровід родин загиблих з соціальних питань та супроводження звільнених щодо лікування та реабілітації. За час своєї роботи вони повернули додому понад дві тисячі людей, серед яких як цивільні, так і військові.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook