Близько 40% багатоповерхівок Вінниці вже заповнені теплоносієм

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінниця продовжує готуватися до опалювального сезон 2024-2025 років. Наразі найбільше теплопостачальне підприємство міста КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» уже завершили більшість запланованих ремонтних робіт та продовжує заповнювати теплоносієм внутрішньобудинкові системи теплопостачання в житлових будинках.

Як розповідає генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик, заповнювати ці мережі працівники підприємства спільно з представниками управляючих компаній, житлово-експлуатуючих об`єднань, правлінь ОСББ, розпочали 2 вересня.

“На сьогодні теплоносієм заповнені уже понад 460 багатоверхівки, що складає близько 40% із загальної кількості будинків, які отримують послугу з теплопостачання від КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго»”, – каже очільник підприємства.

Загалом КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» надає послугу теплопостачання в 1210 багатоповерхівки міста. Роботи по заповненню решти будинків будуть тривати до початку жовтня.

Крім того, на підприємстві зазначають, що в період заповнення мереж теплоносієм можуть іноді виникати пориви в системі опалення. В цьому випадку, для усунення аварійної ситуації, потрібно негайно звертатися до управляючої компанії, яка обслуговує будинок чи голови ОСББ.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook