У Вінниці в жовтні відбудеться Битва стартапів: деталі

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Розробників сучасних технологій запрошують взяти участь у Битві Стартапів в рамках Innovation Day. Захід відбудеться у Вінниці 11 жовтня на базі інноваційно-технологічного центру «Кристал». Організаторами заходу стали представники UME.PLACE за підтримки Вінницької міської ради.

У Битві стартапів зможуть взяти участь розробники таких напрямів, як оборонні та військові технології, агросектор та харчування, медицина та охорона здоровʼя. Захід стане нагодою презентувати на загал свій проєкт, отримати визнання та залучити підтримку для його розвитку.

«Подія буде відбуватися на базі інноваційно-технологічного центру «Кристал» – простору для створення і реалізації нових моделей бізнес-проєктів та впровадження інновацій задля подальшої відбудови України та зміцнення економіки. Реновація цього приміщення відбувається в межах проєкту “Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів” (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA (“Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі”), який фінансується урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH”», – сказав директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максим Мартьянов.

До слова, однією з умов для участі є наявність проєктів на стадії від Prototype до Мінімально Життєздатного Продукту (MVP) з власним сайтом або публічною сторінкою, додають організатори.

Щоб взяти участь в цьому проєкті, зареєструйтеся до 1 жовтня за посиланням.

Подія відбувається в межах міжнародного проєкту «UME UP – INNOVATION DAY» від Українського Фонду Стартапів та Дослідницького Виробничого Центру WINSTARS.AI за підтримки Міністерства Цифрової Трансформації.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook