7 тисяч ветеранів скористалися послугою першочергового обслуговування у вінницькому ЦНАП

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Протягом восьми місяців 2024 року понад 6,9 тисяч учасників бойових дій та їхніх сімей скористалися послугою “Ветеран”, яку надає вінницький ЦНАП “Прозорий офіс”.

Ця послуга дає можливість першочергового обслуговування учасників бойових дій, людей з інвалідністю внаслідок війни, учасників війни, а також членів родин загиблих (померлих) захисників України. Як зазначають в департаменті адміністративних послуг міськради, адміністратори ЦНАП постійно працюють над тим, аби наші Захисники, Захисниці та їхні родини отримали кваліфіковану допомогу в максимально комфортних умовах. Завдяки такому сервісу ветерани та члени їх сімей можуть швидко та зручно отримати соціальні послуги, оформити різноманітні пільги, компенсації, довідки тощо.

Сервіс першочергового обслуговування “Ветеран” діє в усіх Прозорих офісах міста з травня 2023 року. Торік цим сервісом у ЦНАП громади скористалось майже 5,2 тис. осіб.

Для отримання адміністративних послуг без черг з сервісом «Ветеран» потрібно звернутись до рецепції центрального або територіальних відділень ЦНАП “Прозорий офіс” та отримати талон першочергового обслуговування.

Проконсультуватись перед візитом щодо послуг, які надаються в ЦНАПі, переліку документів , перевірити стан звернення та записатись на прийом можна за телефонами Кол-центру: (0432) 65-50-50, (067) 000-266-1, (073) 000-266-1.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook