У Вінниці стартував чемпіонат України зі швидких шахів серед клубних команд

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні до Вінниці прибули представники 23 команд із восьми регіонів України, щоб позмагатися за перемогу в чемпіонаті України зі швидких і блискавичних шахів серед клубних команд. Турнір проходить у Вінницькій міській дитячо-юнацькій спортивній школі № 6.

«Для нашого міста велика честь проводити це престижне змагання, і ми пишаємося тим, що Вінниця стала місцем, де найкращі шахові таланти з усієї країни зможуть проявити свої здібності», – зазначають організатори спортивної події.

Головний суддя змагань Олег Товчига зазначив, що на цьому чемпіонаті беруть участь команди з різних куточків України. Це, зокрема, традиційно сильні колективи з Києва, Львова та Дніпра, які є провідними шаховими центрами нашої країни. Також до змагань приєдналися амбітні команди з Івано-Франківська, Одеси, Чернівців, Харківської області, інші команди, а також наші команди з Вінниці. Особливо варто відзначити жіночу збірну команди «Красуні», що складається з талановитих шахісток з різних регіонів України.

«Боротьба обіцяє бути напруженою та непередбачуваною, оскільки, попри присутність рейтинг-фаворитів, кожна команда має власні амбіції та прагнення до перемоги. Приємно відзначити, що в цьому чемпіонаті беруть участь багато сильних гравців та гравчинь, зокрема гросмейстерів і майстрів. Також радує, що серед учасників чимало молодих спортсменів, які мріють стати майбутніми гросмейстерами та підкорювати нові шахові вершини», – зазначає головна спеціалістка комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Інна Заграй.

Зазначимо, що організатори доклали максимум зусиль, щоб створити комфортні умови для всіх учасників, і зробити цей чемпіонат незабутнім для спортсменів, тренерів та гостей.

Триватиме чемпіонат до 6 жовтня.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook