Професії з попитом: що пропонують на Ярмарку вакансій у Вінниці?

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці 24 жовтня відбудеться Ярмарок вакансій в рамках проєкту PROLEAP. Це чудова можливість для шукачів роботи ознайомитися з сотнями актуальних вакансій на ринку праці та поспілкуватися з представниками 30 провідних компаній Вінниці та області. Захід організовано Business People Club у партнерстві з Вінницькою міською радою та за підтримки програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Організатори запрошують долучатися до реєстрації всіх охочих – як людей, які в активному пошуку роботи, так і працедавців.

«Приєднуйтесь до Ярмарку вакансій Вінниччини та отримайте можливість знайти роботу, яка вам дійсно до душі! На учасників чекатиме багато цікавого – нові знайомства, можливості дізнатися про професії, які мають найбільший попит на ринку праці, а заразом – вдосконалення власних знань та навичок, та шанс реалізувати свій потенціал!» – кажуть організатори події.

Найактуальнішими професіями в межах проєкту PROLEAP, відповідно до результатів дослідження, яке проводили напередодні, залишаються: кухар, монтажник, слюсар механоскладальних робіт, швачка, менеджер з продажу. Це цікаві сфери діяльності для багатьох людей.

Щоб зробити перший крок до своєї нової кар’єри, можна зареєструватися за посиланням.

Роботодавців також запрошують долучатися до реєстрації та участі в проєкті, щоб оперативно знайти кваліфікованих фахівців для різних посад. Це можна зробити тут.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook