У Вінниці міський голова та підприємці звернулися до Кабміну, щоб відновити роботу непродовольчих ринків

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

12 травня, біля Вінницької міської ради зібралися підприємці із закликом до Уряду дозволити роботу продовольчих ринків. Ініціативна група мітингувальників зустрілася з Вінницьким міським головою Сергієм Моргуновим.

Про це йдеться на сторінці Сергія Моргунова

“Поспілкувавшись з підприємцями на вулиці, я запросив до розмови ініціативну групу з представників трьох вінницьких ринків та громадських організацій, які об’єднують підприємців. На зустрічі ще раз пояснив людям, що місцева влада не має повноважень щодо відкриття чи закриття ринків в умовах карантину. І ми можемо діяти лише на підставі рішень Кабінету Міністрів України. Але я особисто завжди на стороні людей, які працюють самі і створюють робочі місця для інших”, – йдеться у дописі.

Ініціативна група мітингувальників зустрілася з Вінницьким міським головою Сергієм Моргуновим. Учасники зустрічі вирішили направити звернення до Вінницької облдержадміністрації, Уряду та Президента переглянути останню Постанову Кабміну щодо пом’якшення карантинних обмежень і дозволити непродовольчим ринкам працювати з суворим дотриманням санітарних вимог.

“Сподіваюсь, що в Уряді до цього дослухаються. За малим бізнесом – тисячі вінничан та їхніх родин”, – зазначив Сергій Моргунов

Коментарі у Facebook