Розклади по Зе і Петру в 2-му турі, “Кінець “Плюси-шоу” та “Сітки” Порошенка – в прес-клубі Руслан Штогрин про математику  виборів (відео)

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Зелений чи Петро?

1 квітня у Вінницькій області по всій Україні виграє перший тур Володимир Зеленський!  Але вінницький політтехнолог Руслан Штогрин сьогодні в  в прес-клубі  проаналізував  Про “Феномен Зеленського” та пророкує “Кінець ЗЕ-шоу” вже цього літа в разі перемоги сюрпризного кандидата…


– Де ви бачили вживу 95-й квартал? Цей весь   рейтинг Зеленського – це рейтинг «1+1»!  Відключіть «1+1» і так само відключиться рейтинг Зеленського! Тут без варіантів. Покрутіть 2 роки одне й теж саме на цьому каналі і  він виграє вибори! Але шоу вони замутили круте і рейтингове!, – вважає Руслан. – Але весь цей  “Феномен Зеленського” та «ЗЕ-шоу” закінчаться розчаруванням вже цього літа!  Особливо  в разі перемоги сюрпризного кандидата… Бо він не порубає руки, не буде їздити на велосипеді на роботу і не розстріляє Верховну Раду… «Кіна не буде!» І народ від нього розбіжиться!

Що робити Порошенку і «поцілунок Іуди»?

– “Сітка” Порошенка працює і він дуже добре тримався ввечері 31 березня, коли програв Зе більше 10%. Якби була графа «Проти всіх» – розрив між першим і другим місцем був би в 2 чи 3 рази меншим!  Але  він «геній” цей Порошенко, бо після такого тотального «мочилова» вийти в 2-й тур – це подвиг…    Звісно, у фіналі  Зеленський і Порошенко. І зазор між ними  суттєвий! Тому, щоб Петру  реабілітуватися треба вигнати більшу частину своїх політтехнологів, вимагати повернення від них гонорарів, різкі  кадрові зміни в штабах та вже активна робота без вихідних!! –

– переконаний політтехнолог. – Я ні за кого не агітую, просто реально оцінюю шанси, що може бути в другому турі!

Зе буде шукати «сіткарів» Мовчана і Щербаківської на Вінниччині?

– Юля вчора програла, але  вплив Тимошенко на партію Зеленського зберігається! Як? Бо  у Зеленського просто відсутні  штаби в районах Вінниччини і по всій Україні! Їх просто немає і за 3 тижні створити цю сітку неможливо!!!  А в колишніх вінницьких регіоналів від Мовчана до Татусяка є найкраща в Україні сітка, яка місцями збереглась і за гроші Зе може включитись 21 квітня! Так само  Юлі Володимирівни по Україні та в Людмили Щербаківської в нашій області є структура в селах та районах. І для  Зеленського – це може бути «палочка-рятувалочка», щоб   захистити свої результати в другому турі 21 квітня!, – зазначив Руслан Штогрин,     регіональний представник ГО «Передові правові ініціативи».

Чи зайде «Слуга народу» до ВР на парламентських виборах?

 – Восени парламентські вибори будуть цікаві двома речами. По-перше, через  «сітку Порошенка», яка  діє і під час виборів у жовтні вона буде реальною силою для реваншу чи здобуття більшості у ВР. Але ми поки  не знаємо  хто буде президентом! Якщо Зеленський, то через 2 місяці його електоральне поле знайде собі інших кумирів!, – зазначив Штогрин. – Чому? Бо Зеленський пришов у велику політику і із кіношними салоганами із фільму «Слуга народу», де посилають нах МВФ, де за 2 дні вирішують кризу в Україні, де більше не стріляють на Донбасі, а розстрілюють парламент…  В житті цього не буде! Тому «похмілля» та розчарування  електорату Зе буде важким і коротким!

Чи буде Зе Майдан, якщо виграє Петро?

– До фізичного протистояння за Зеленського чи Петра не готові ні люди, ні політики. Всі вже в Україні зрозуміли, що силове протистояння в державі – це маячня!  Бо якщо ще в 2014-му  році середній клас допомагав, то зараз він вважає, що це негатив», – зазначив Руслан Штогрин.

Коментарі у Facebook