400 військових із вінницької в/ч 3008 обирали Президента

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Солдати у військовій частини також роблять свій вибір. Замість культурно – розважальної програми у бійців військової частини 3008 похід на виборчу дільницю. Вчора майже дві сотні солдат строкової служби вперше голосували на президентських виборах. Після сніданку та шикування, командири роти армійцям вручили записки про звільнення. Їм дали чотири години аби кожен солдат зміг прийти на дільницю і вибрати свого кандидата.


Строковику Владиславу Панасенко 24 роки. Працював рієлтором у Києві. Вже 6 місяців служить. Голосував вперше. Вирішив йти служити, бо це обов’язок кожного чоловіка, гордість.

У свою чергу офіцер групи інформації та комунікації військової частини 3008 Анна Лазуренко додає:

-Військові (В/Ч 3008) строкової служби Національної гвардії України голосували на звичайних виборчих дільницях, які розташовані за межами місць дислокації військової частини. Персональні дані бійців поновлені і перевірені в Державному реєстрі виборців. Згідно ЗУ «Про вибори Президента України» військовослужбовці строкової служби мають право голосувати при пред’явленні військового квитка. Загалом проголосувало близько 400 військовослужбовців строкової служби, з них 200 солдатів вперше.

Віталіна Володимирова

Коментарі у Facebook