Сергій Моргунов: Наша команда має чіткий план дій і знає, з яким порядком денним буде виходити до членів територіальної громади

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Міський голова нагадав, що з 2021 року територія Вінницької міської об’єднаної територіальної громади розшириться. Відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 06 травня 2020 р. № 512-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Вінницької області» https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-perspektivnogo-a512r до Вінницької міської об’єднаної територіальної громади мають увійти сім навколишніх громад: Вінницькі Хутори, Писарівка, Щітки, Стадниця, Гавришівка, Великі Крушлинці і Малі Крушлинці.  

«Хочу відмітити, що 51% вінничан позитивно ставляться до того, що ці території будуть об’єднанні з Вінницею, 29% – мають нейтральну позицію. Тобто переважна більшість вінничан позитивно оцінюють, що у такому випадку сусідні громади будуть більш динамічно розвиватися. І це стосується соціальної сфери, розвитку інфраструктури, транспортного забезпечення. Хотілося б, щоб через кілька років ми уже чітко сказали, що саме ми змогли спільно реалізувати, і які у нас є плани на майбутнє», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Для того, щоб стимулювати розвиток сусідніх громад і досягти гарних результатів, необхідно професійно підійти до планування необхідних комплексних заходів. Саме тому наразі у Вінниці триває розробка проекту Стратегії розвитку Вінницької міської ОТГ до 2030 року. Цей новий документ має включати в себе пріоритети розвитку на наступні 10 років не лише Вінниці, а й сусідніх населених пунктів.

«Ми формуємо проект Стратегії розвитку Вінницької міської ОТГ до 2030 року. Це фактично той дороговказ, який допоможе системно розвивати територію, щоб Вінниця й надалі була комфортним, успішним містом нашої країни і Європи в цілому», – додав міський голова.

А стосовно запитання про старт виборчої кампанії із застосуванням брудних технологій, мер сказав, що вони уже використовуються декілька місяців. Коли немає, що запропонувати громаді, – включаються «чорні» технології.  

«Можу сказати одне – будь-яка команда повинна пропонувати громаді конкретні програми, конкретні шляхи вирішення тих чи інших проблем. А якщо немає, що запропонувати людям, немає, що реалізовувати, і відсутнє розуміння, в якому напрямку рухатися, то, звичайно, застосовуються брудні технології, щоб будь-яким шляхом понизити позиції або облити брудом свого опонента. Наша команда має чіткий план дій і знає, з яким порядком денним буде виходити до членів територіальної громади», – сказав Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook