Вінничанка стала дружиною футболіста Манчестер Сіті

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У День Незалежності, 24 серпня, футболіст Манчестер Сіті 23-річний Олександр Зінченко одружився на 24-річній вінничанці Владі Щегловій.

Пишне весілля відбулось у Києві. Серед запрошених були зірки українського та світового футболу. Розважали гостей зірки Дан Балан, Віря Брежнєва, Монатік.

Зареєстрували шлюб молодята ще у березні, але через карантин та футбольний графік дата весілля була до кінця не відомою.

Нещодавно Влада почала вести відео-блог на власному ютуб-каналі. Там вона і розсекретила дату весілля. До речі після одруження Влада взяла прізвище чоловіка – Зінченко.

Довідка:

Влада Седан (Щеглова) – українська футбольна журналістка (працювала на каналах Футбол 1 і Футбол 2), модель, Міс Вінниця 2013. У 2016 році дівчина засвітилася на Євро-2016, яке проходило у Франції. Там вона вболівала за рідну збірну, яка взаємністю не відповіла, швидко вилетівши без єдиної перемоги. Випадково, чи навмисно її шикарні фотографії з трибун засвітились в мережі. Пізніше вона була визнана найкрасивішою уболівальницею. У Інстаграм Влади почали ломиться натовп шанувальників. Медійний інтерес дозволив красуні заявити про себе. Вона привселюдно оголосила про заповітну мрію – стати спортивним журналістом. Пропозиція про працевлаштування не змусило себе чекати. Популярністю дівчини вміло скористалася група каналів Футбол 1 і Футбол 2, які дали їй бажану роботу.

Олександр Зінченко (Зіна)  – народився 15 грудня 1996, Радомишль, Житомирська область, Україна. Український футболіст, півзахисник і лівий захисник англійського «Манчестер Сіті» та національної збірної України. У віці 16 років він переїхав до Донецька і відповідно свою подальшу молодіжну практику продовжив у донецькому «Шахтарі». Там він став капітаном команди у віковій категорії до 19 років.

 У 2015 Зінченко уклав угоду з російською «Уфою». У Прем’єр-Лізі свій перший виступ провів 20 березня 2015 у програшній для «Уфи» грі проти «Краснодару».

4 липня 2016 підписав контракт на 5 років з англійським «Манчестер Сіті». Зінченко разом з Манчестер Сіті став володарем Кубка Футбольної Ліги 2017-18. За рік футболіст заробляє в команді Манчестер Сіті 1,4 мільйони фунтів стерлінгів.

Коментарі у Facebook