Вінницька поліція затримала зловмисників, які підривали банкомати (ВІДЕО)

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Затримання відбулось на території Вінницької та Київської областей 6 жовтня силами оперативників управління карного розшуку, кримінальної поліції  ГУНП у Вінницькій області та бійців КОРДу за процесуального керівництва прокуратури області. Зловмисники підозрюються у вчиненні, зокрема, на Вінниччині   чотирьох підривів  банкоматів та викраденні  близько мільйона гривень. Слідчі-детективи провели ряд санкціонованих обшуків, у зловмисників вилучено арсенал бойової зброї та інші речові докази.  

Впродовж доби під час  проведення спецоперації  на території  Іллінецького та Гайсинського районів  Вінниччини та Київської області вінницькі поліцейські  затримали  чотирьох  фігурантів кримінальних проваджень. 

Під час проведення санкціонованих обшуків у учасників банди вилучили 2 автомати «Калашникова», споряджені патронами, 10 магазинів до нього,  6 бойових гранат,  пістолет та рушницю з прицілом, 190 патронів до автомата, камуфльований формений одяг та взуття військового зразку, наркотичні речовини, грошові кошти та інші речові докази. 

Коментарі у Facebook