Завод лиж HEAD буде збудований у Вінниці…

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Найбільшу інвестицію останніх років обіцяють австрійці зі всесвітньовідомої компанії HEAD, які 13 вересня заклали символічну капсулу в будівництво у Вінниці нового заводу спортивного спорядження.

До 2021-го року HEAD на Немирівському шосе збудує 45 тисяч квадратних метрів виробничих площ заводу лиж, санчат та обладнання для зимових видів спорту… Адже саме на лижах HEAD нині виступають провідні спортсмени планети. Тут планують відкрити близько тисячі нових робочих місць…


Чому ж HEAD вибрала Вінницю і чому приглядається до нової влади в Україні?

– У Вінниці нам надали найбільш професійну підтримку. Також тут дуже непогана локація, немає дефіциту робочої сили. Ми оцінювали шість міст, і Вінниця виявилась найкращою, – розповів виконавчий віце-президент та директор з виробничих питань компанії HEAD Геральд Скробанек.  – Тут ми будуємо завод, який буде найбільшим з виробництва зимового спортивного спорядження в світі. Самі роботи з будівництва розпочнуться з весни наступного року, — поділився подальшими планами пан Геральд. – Відповідно до Меморандуму, підписаного з місцевою владою, ми вже відкрили у Вінниці ІТ-офіс площею 160 кв. м. Наразі там працює лише декілька людей, але ми будемо набирати персонал.

Завод лиж HEAD буде збудований у Вінниці…

Голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій та мер обласного центру Сергій Моргунов відзначили, що старт будівництва нового підприємства став своєрідним подарунком усім вінничанам до Дня міста.

– Вінниця – місто, що дуже активно розвивається. Коли ми говоримо про такі компанії, як HEAD, — це унікальне поєднання промислової індустрії, IT-індустрії, що, в першу чергу, буде давати можливість формувати нову еліту менеджерів, людей, які переймаються бізнесом. Коли 10 років тому будувалась компанія «Барлінек», тут взагалі нічого не було.

Зараз ми бачимо тут новий завод UBC Group. Але надзвичайно цікаво, що на тлі вирішення спільних питань компанії UBC Group і компанія HEAD на сьогоднішній день вже забезпечили систему координації і вся проектна група, яка працювала в сусідній компанії — на сьогодні працює тут, — сказав Валерій Коровій. – Хочу подякувати компанії HEAD за те, що обрали Вінницю для будівництва заводу. Таке велике підприємство, яке має серйозний імідж в світі, робить наше місто ще більш привабливим для наступного потенційного інвестора. Наявність таких компанії дасть можливість в подальшому розвивати Вінницький індустріальний парк і економіку міста в цілому.

Сергій Годун

Коментарі у Facebook