Вінницьке подружжя стало героєм шоу «Роман з Ольгою»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

17 вересня на одному із телеканалів стартує програма про стосунки під назвою «Роман з Ольгою».

У ній з’ясовують, як насправді поводиться під час відсутності дружини чоловік, якого вона підозрює у можливому флірті з клієнтками. І дізнаються про те, що приховує від коханої жінки чоловік, який заявив, що ніколи не захоче дітей. Ведучими шоу стали Ольга Фреймут і Роман Кадемін, які вникають у найменші деталі кожної історії. Також допомагають героям розібратися в ситуації авторитетні експерти: психологи, юристи, сексологи, генетики, репродуктологи, тренери.


Серед тих, хто взяв участь у програмі — подружжя вінничанки Флори Бонзела та африканця Клера Пітра. Вони наважилися розповісти про свої проблеми та особливості подружнього життя… Разом із трьома дітьми: Алізеєю, Крісом та Габріеллою — чоловік та дружина провели вихідні під прицілом камер журналістів. Вінничани залюбки танцювали на вулиці, смажили шашлик, запалювали африканські танці та виспівували українських пісень.

В ефір шоу з нашими земляками має вийти вже зовсім скоро. Цікаво, що досвід на телебаченні у Флори та Клера вже є, бо вони були героями проектів «4 весілля» та «Міняю жінку». Тоді обмін ледь не став фінальним для родини, але все ж любов та довіра перемогли.

Валентина Лісова

Коментарі у Facebook