Вінницький викладач з робототехніки допомагатиме онкохворим дітям

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Флешмоб #ДоброчинністьДоНеба на користь благодійного фонду «Таблеточки», який вже майже 10 років допомагає онкохворим дітям, розпочав викладач з робототехніки Іван Шихат-Саркісов. Він запропонував перетворити процес будівництва величезного хмарочоса з пластикового конструктора на благодійну акцію.

Щоб долучитися до неї, достатньо придбати хоча б одну «цеглину» вартістю 10 грн. По мірі надходження коштів, Іван складатиме будівлю. Міститиме вона щонайменше 5 тисяч елементів. Коли хмарочос буде готовий, а кошти – на рахунку, всі учасники матимуть можливість взяти участь у розіграші і виграти його на згадку про флешмоб #ДоброчинністьДоНеба.

“Ця ідея у мене народилася нещодавно. Я не раз перераховував кошти до благодійного фонду «Таблеточки», але тепер вирішив долучити до благодійності більшу кількість людей, – розповідає Іван. – Кожна «цеглинка» хмарочоса – це допомога фонду «Таблеточки». Механізм простий: кожен охочий може переказати на рахунок фонду від 10 гривень, а потім надіслати мені скріншот-підтвердження переказу, чи просто опублікувати його у коментарях до допису із відео на моїй сторінці у Facebook чи Instagram. За кожні 10 гривень я додаватиму одну цеглинку у конструкцію хмарочоса та періодично робитиму відеозвіти про його зростання. Кожен учасник цього флешмобу по завершенні будівництва отримає шанс стати переможцем розіграшу і отримати завершену модель хмарочоса у подарунок.”

Коментарі у Facebook