Вінницькі поліцейські затримали серійного викрадача магнітол

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Працівники бершадської поліції встановили зловмисника, який в ніч з 14 на 15 листопада у м. Бершадь з чотирьох машин викрав акумулятори та магнітолу. Затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, і у Бершаді він викрадав в з машин запчастини не вперше. 

15 листопада до поліції звернулись четверо власників машин з повідомленнями про вчинення крадіжок акумуляторів та цінних речей з їх транспортних засобів в нічний час. Усі потерпілі залишили свої автівки у дворі на вулиці Коваленка.    

За словами т.в.о начальника Бершадського відділу поліції Вадима Революка, оперативним шляхом поліцейські встановили особу, причетну до цих злочинів. Ним виявися 40-річний житель одного з сіл Черкаської області, який у Бершадь приїхав на таксі. Раніше він вчиняв аналогічні злочини на території району та є фігурантом кримінального провадження, яке розглядається судом.

Під час огляду помешкання підозрюваного працівники поліції вилучили частину викрадених речей. Решту він встиг продати.

 Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання – до 6 років позбавлення волі. 

Коментарі у Facebook