Команда «Фенікс» перемогла у чемпіонаті області із шахів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Збірні представляли господарів поля, село Дашківці, Жмеринку, Гнівань і Вінницю. Найбільш потужно виглядали збірні обласного центру, представники МДЮСШ №6 і клубу «Романтик». У їхньому складі були призери не лише обласних змагань, але й чемпіонатів України, кандидати в майстри спорту та сильні першорозрядники.

– Загалом відбулося 11 турів (за швейцарською системою) у блискавичні шахи. В підсумку перше місце в загальному заліку і водночас чільне серед юнаків до 16 років виборола команда «Фенікс» (Вінниця) на чолі із кандидатом в майстри спорту України Дмитром Щербиною. Вона виграла всі матчі і взагалі втратила на турнірі лише одно очко. Також на п’єдестал пошани серед юнаків до 16 років підіймалися збірні вінницького шахового клубу «Романтик» і Жмеринки, – повідомили у Вінницькій обласній федерації шахів. -А кращий результат серед юнаків до 12 років показала команда «Ворони» (Вінниця) на чолі із кандидатом в майстри спорту, призером чемпіонату України Юрієм Штомпелем. Вона програла на турнірі лише один матч. Також медалі серед юнаків до 12 років здобули команда «Темп» (Вінниця) і збірна Гнівані.


Всі учасники змагань були запрошені за солодкий стіл та отримали подарунки від обласної федерації шахів, яка сприяла проведенню чемпіонату.

Валентина Лісова

Команда «Фенікс» перемогла у чемпіонаті області із шахів

Коментарі у Facebook