Smile fest 2019 у Вінниці відзначать смайл-ходою, фудфестом та концертами (Фото)

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Щорічно в першу п’ятницю жовтня відзначають Всесвітній день усмішки. У Вінниці 4 жовтня відбудеться Smile fest 2019. Протягом дня діятимуть локації для дітей різного віку та дорослих. Заплановані смайл-хода для молоді та батьків з дітьми на візочках, презентація дитячих книжок, інтелектуальні ігри Smile-батлум. На Європейській площі діятиме Смайл-сіті. Тут відбуватимуться тематичні майстер-класи, виступи музичних колективів, діятимуть фуд- та фотозони.


Про це повідомляють на сторінці громадської організації ‘Вінницька Європейська Стратегія’.

За словами організаторів, свято розраховане для дітей та дорослих усіх вікових категорій. Для наймолодших проведуть смайл-ходу у візочках. О 16:00 в бібліотеці ім. Бевза відбудеться захід ‘Вухатий грибничок’. На ньому презентують книжки-розмальовки від автора Сергія Пантюка та художниці Марії Іванової, а також інші дитячі книги. Молодь запрошують на смайл-ходу. Зареєструватися на неї можна буде з 14:00 біля Літнього театру у Центральному парку.

З 15:00 до 17:00 на площі Європейській діятиме Смайл-сіті. Містечко буде наповнене тематичними майстер-класами, фудзонами і фотозонами. Також для гостей заходу виступатимуть творчі колективи. Хедлайнери свята кавер-группа Gloria. Гурт розпочне свій виступ о 16:00.

Smile fest 2019 у Вінниці відзначать смайл-ходою, фудфестом та концертами (Фото)
Smile fest 2019 у Вінниці відзначать смайл-ходою, фудфестом та концертами (Фото)

Коментарі у Facebook