Коломойський підтвердив що Порошенко купив Енеру?

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Журналістське розслідування довело причетність Петра Порошенка до вінницької “Енери” та після виходу сюжету було анонсовано повторне повне відключення КП “Вінницяоблводоканал”

 Олігарх Коломойський підтвердив у коментарі “Українській правді”, що Порошенко особисто зізнався про те, що частина акцій ТОВ “Енера Вінниця” належить п’ятому президенту України: “Лично признался, что это его акции. И что из-за того, что пошла какая-то компания, связанная со мной, он возмущался, потому что пришлось сделать лишних два-три шага и больше заплатить.”

У той час, як у  штабі Порошенко почали заперечувати зв’язок з компанією та звинувачувати “1+1” у продажності. Натомість Коломойський запевнив, що Порошенко бреше:

“…ця компанія (“Енера Вінниця” – ред.)  – це 100 відсотків його дочірнє підприємство, яке належить “Вінницяобленерго” чи тим, же акціонерам, яким належить “Вінницяобленерго”. І він має пряме відношення до підвищення тарифів”  

У результаті жителі Вінниці страждають від політичної помсти існуючій владі від Петра Олексійовича. Гострі проблеми “Енери Вінниця” почалися лише після виборів. І не дивно, що закриття фонтану відбувалося перший раз без концертів. А натомість компанія Енера шле вінничанам “чорні мітки” у поштові скриньки. Погрожуючи, їм вимкнути електроенергію.

Висновки робіть самі!

Джерело: https://www.pravda.com.ua/news/2019/10/22/7229763/

Коментарі у Facebook