Вінницькі діти-музиканти виступлять у шести містах Польщі з благодійними концертами Повідомляє Вінницька міська рада;

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницькі музичні гурти прославляють Україну на культурному фронті. Так юні музиканти віком від 11 до 14 років, вже виступили у місті Кельце та Єнджеюв, Польща. Попереду ще 5 концертів у різних містах країни.

У концертний тур вирушили дитячі гурти «Contrabass» та Зразкова майстерня естрадного мистецтва “Зоряна мрія” Палацу мистецтв «Зоря». А в підтримку молодим артистам – Народний артист України Микола Свидюк. Музиканти представлять спільну програму «Ні війні. Діти за мир в Україні». Тур організували за підтримки Вінницької міської ради та керівництва міста Кельце, Польща.


«Діти задоволені, що можуть нарешті показати себе. Вони скучили за публікою та виступами наживо. Такі концерти допомагають і дають натхнення не тільки глядачам, а й маленьким артистам. Вони співають українські пісні та світові хіти», – повідомляє директор Міського Палацу мистецтв «Зоря» Євген Майданик.

Гурт «Contrabass» – виконував в основному кавер-версії відомих рок-хітів. Гурт «Зоряна мрія» співав пісні українською, англійською, французькою, польською мовами.

«Своєю творчістю хлопчики та дівчатка пропагують мир в Україні та світі. І показують наскільки творчі та талановиті люди у нас. Дякуємо дружній Польщі та владі міста Кельце, за такий теплий прийом дітей-музикантів» – наголошує директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Відео: https://www.facebook.com/watch/?v=1613153139069883

Коментарі у Facebook