260 робочих місць створено на релокованих підприємствах – Сергій Моргунов

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці відновили роботу 24 з 27 релокованих компаній. 260 фахівців вже працює на підприємствах з гарячих точок. Про це написав на своїй сторінці фейсбук та у телеграм-каналі Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Очільник міста зазначив, що в основному разом зі своїм підприємством переїжджає менеджмент та інженерно-технічний персонал. Решту потрібних спеціалістів шукають на місці.

«Кожен робітник в тилу – це як солдат на фронті. Ми маємо виграти економічну війну, тому важливо допомагати бізнесу облаштовуватись на новому місці. Люди мають отримувати дохід, а громада – надходження до бюджету», – говорить Сергій Моргунов.


Міський голова додав, що найбільше підприємств Вінниця прийняла з Маріуполя. Також переїхали з Харкова, Києва, Мелітополя, Херсона, Дніпра, Донеччини, Луганщини. 27-ме за рахунком – з міста Сєвєродонецьк, де не припиняються обстріли та ведуться запеклі бої з окупантами.

Релокований бізнес переважно спеціалізується на машинобудуванні, логістичній діяльності та торгівлі.

«Продовжуємо обробляти заявки від потенційних партнерів. Наразі ще п’ять підприємств розглядають Вінницю для перенесення своїх потужностей. Пропонуємо майданчики та приміщення, допомагаємо з перереєстрацією. Разом ми працюємо на нашу Перемогу» – зазначає Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook