Вінницький бодібілдер з Анголи здобув перше місце в змаганнях у Португалії

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Міжнародні змагання з бодібілдингу “Hercules Olympia Portugal 2019” провели у Португалії 1 грудня. Адольфо Мабедо був одним із українських атлетів, які представляли Україну. Він здобув перше місце в категорії серед спортсменів зростом до 180 сантиметрів та став фіналістом серед професійних бодібілдерів. Також культурист виборов pro-card.

Про це повідомляють у Всесвітній аматорській асоціації бодібілдингу України.

На змаганнях у Португалії українська збірна здобула 6 золотих, 4 срібних та 3 бронзові медалі. Також спортсмени забрали призовий фонд у розмірі 3000 євро.

Вінницький бодібілдер Адольфо Мабедо зайняв перше місце в категорії BB TALL (спортсмени зростом до 180 сантиметрів – ред.). Також атлет став фіналістом абсолютної категорії BB PRO, в якій змагаються професійні бодібілдери. Спортсмен родом із Анголи. Навчався у Вінницькому національному медичному університеті за спеціальністю ортопед-травматолог. У Вінниці проживає близько 10 років. 

Це друга pro-card, яку здобув культурист. Першу виборов на змаганнях у Китаї минулого року. Це дозволяє приймати участь у професійних змаганнях федерацій WBPF і WABBA.

Коментарі у Facebook