У Вінниці відкрили ще один дитячий садочок. У ньому навчатиметься 100 осіб

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

9 грудня, у районі Замостя відкрили дошкільний заклад, який має назву “Смайлик” . Як повідомляють у прес-службі Вінницької міської ради у закладі обладнали спортивні та музичні зали, медичний блок та кабінет практичног психолога

Також на території ДНЗ облаштували спортивний майданчик та 4 ігрових майданчики із штучним покриттям, що дозволить уникнути травм для дітей під час відпочинку на свіжому повітрі. Всього у закладі є 4 групи: на дві вікові категорії дітей. Вони розраховані на 100 людей.

Приміщення обладнане автономним опаленням, що дає можливість регулювати температуру самостійно.

Будівництвом закладу та витратами займався забудовник місцевого житлового комплексу. Обладнання та меблі закупили за кошти Вінницької громади. Витрати на устаткування для дитячого садочку склали 2,5 млн гривень

Міський голова Сергій Моргунов сподівається, що кількість подібних проєктів у місті збільшуватиметься: “Надалі будемо бачити, в яких мікрорайонах міста є потреба, і будемо там працювати. Нам постійно треба підвищувати якість надання послуг з виховання дітей”

Раніше, у міській раді повідомляли, що в електронній черзі у дитсадки перебуває 279 дітей. До кінця року у Вінниці має запрацювати ще один дошкільний заклад, а в 2020 з’виться ще один.

Коментарі у Facebook