Вінничанин Олександр Яровий завоював «золото» Міжнародного боксерського турніру в Сербії

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Олександр Яровий представляє вінницький боксерський клуб «Золота рукавичка». Тренує спортсмена Денис Осадчук.

Для вінничанина жереб на цьогорічному турнірі став справжнім випробуванням. Адже на шляху до найвищої сходинки п’єдесталу йому довелось подолати представників Казахстану, Індії, Швеції. А у фіналі наш боксер у запеклому поєдинку переміг діючого Чемпіона Азії з Індії.

«Без перебільшення, але це був дійсно яскравий виступ Олександра. Як найкраще мої слова підтверджують перемоги над такими потужними суперниками, які були на шляху Олександра до золотої нагороди. Загалом змагання пройшли на найвищому організаційному та змагальному рівнях. Цей турнір став черговим етапом підготовки до Чемпіонату світу, який стартує 16 листопада в Іспанії», – відзначив тренер чемпіона Денис Осадчук.


Нагадаємо, Олександр Яровий – діючий Чемпіон Європи з боксу 2022 року серед молоді у ваговій категорії до 63,5 кг. Золоту нагороду представник Вінниччини здобув на Континентальній першості у столиці Болгарії -Софії, у квітні поточного року.

Наразі спортсмен готується підтвердити свій високий клас на Світовій першості, яка пройде в листопаді 2022 року у Іспанії.
«Я вітаю Олександра! Тільки вперед. Хочеш перемогти світ- переможи самого себе!», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook