Вінницькі шахісти здобули призові місця на Відкритому чемпіонаті міста

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Перше місце серед юнаків виборов вихованець Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6, чотирнадцятирічний Владислав Пюро. Почесне друге місце посів Владислав Полігас із Жмеринки, третє місце – Микита Біловол (Донецька обл.).

Серед дівчат впевнену перемогу здобула Карина Степанюк, почесне друге місце у Світлани Саблук. Дівчата також є вихованками МДЮСШ №6. Третє місце посіла Анна Кавун із Немирова.
Безкомпромісна боротьба відбувалась у всіх матчах, на всіх дошках.
«На змаганнях молоді шахісти здобули практичні навики, які разом з теоретичними знаннями відточують шахову майстерність», – зазначає директор Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 Микола Боднар.


Організатори чемпіонату повідомили, що діти змагались за перемогу навіть у тих позиціях, де здавалося б їх влаштовувала нічия і в партії, і в матчі.
«Турнір пройшов в дружній атмосфері і водночас у напруженій і безкомпромісній боротьбі», – говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.

Розвиток інтелектуальних видів спорту – шахів та шашок – один із пріоритетних напрямів роботи у Вінницькій міській дитячо-юнацькій школі №6.

За результатами досягнень школа входить в 3-ку кращих в Україні з даних видів спорту. На базі закладу регулярно проводяться шахові та шашкові турніри високих рівнів: міжнародні та майстерські турніри, чемпіонати та кубки України. Тренування проходять за адресою: вул. Театральна, 24 (у двох турнірних залах, 5 навчальних класах) і на базі ЗОШ №23 та клубі «Романтик» (ЖЕК №6). У школу приймають дітей віком від 5 років.

Заняття проводять безкоштовно.

Коментарі у Facebook