У середу життєдіяльність Вінниці забезпечується повністю

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У середу, 28 вересня, життєдіяльність Вінниці забезпечується повністю. Стабільно курсує громадський транспорт, у місті підтримується благоустрій, вінничани отримують усі послуги ЖКГ. А в разі аварійних випадків на мережах оперативно працюють ремонтні бригади.

Начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук розповідає: «Сьогодні ремонтні бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять трубопроводи на перехресті вул. Глінки – 3-й пров. Глінки, пр. Юності, 75 та пр. Коцюбинського, 33 А. Подачу води відновлять одразу по завершенню робіт».


Також вона повідомила, що наразі гаряче водопостачання призупинено до будинку за адресою вул. О. Антонова, 27. Як зазначили у КП «Вінницяміськтеплоенерго», причиною відключення стала течія внутрішньобудинкової мережі. На місці оперативно працює аварійна бригада підприємства.

А працівники «Вінницьких міських електромережах» здійснюватимуть низку планових ремонтних робіт на трансформаторних підстанціях. У зв’язку із цим попереджають про тимчасові відключення світла на вулицях Хмельницьке шосе, 84, Максимовича, Учительська, Форпостна, О. Пчілки, Немировича-Данченка, проїзди Чехова.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook