Укртелеком” продовжує працювати у більшості регіонів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Станом на ранок 11 жовтня критична інфраструктура та національна мережа “Укртелекому” працюють. Про це повідомили у пресслужбі оператора зв’язку.

Послуги надаються у всіх областях, крім Луганської, Херсонської та частини Донецької і Запорізької областей. Послуги інтернету доступні у 84% населених пунктів України, покритих мережею оператора, зазначили у пресслужбі.

“Фахівці Укртелекому докладають максимум зусиль, щоб максимально швидко проводити ремонтні роботи на мережі та повертати послуги абонентам”, — йдеться у повідомленні.

Як пояснили в “Укртелекомі”, у разі знеструмлення мережеве обладнання працює до повного розряду акумуляторних батарей або завдяки наявним автономним генераторам.

“Саме завдяки генераторам автономного електроживлення, які є на багатьох інтернет-вузлах “Укртелекому”, можна протягом достатньо тривалого часу забезпечувати наших абонентів послугами, попри відсутність електроживлення”, — йдеться у повідомленні.

Фахівці продовжують працювати, проводити ремонтно-відновлювальні роботи всюди, де є така можливість, зазначили у пресслужбі.

Коментарі у Facebook