Вінничанам нагадують про необхідність придбати FM-приймач на батарейках для отримання інформації на випадок екстрених ситуацій

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На випадок екстрених ситуацій у Вінниці передбачено резервний варіант термінового інформування населення. У таких випадках першочергово потрібно увімкнути радіо «Місто над Бугом» на частоті 101,8 МГц. Радіосигнал можна отримати через приймачі на батарейках, телефони, які мають відповідні характеристики та радіо в автомобілі.

Окрім того трансляція доступна через приймачі, які приєднані до дротової радіомережі. Такий доступ мають люди, які й досі залишаються абонентами проводового мовлення і своєчасно сплачують за це кошти.


Також рекомендується у необхідній кількості придбати портативні радіоприймачі FM діапазону з автономним живленням та електромегафони керівникам підприємств, установ, організацій, управляючим компаніям, управителям, незалежно від форми власності та підпорядкування (за погодженням зі співвласниками багатоквартирних житлових будинків), головам ОСББ.

Варто зазначити, що у разі екстреної ситуації в місті буде організовано оповіщення у місцях масового скупчення людей за допомогою засобів гучномовного зв’язку спецавтомобілів та електромегафонів.

Нагадаємо, що резервна система термінового інформування населення призначена для оперативного доведення сигналів і повідомлень про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій природного, техногенного та воєнного характеру, постійного інформування їх про обставини, що склалася у зоні можливого ураження.

Коментарі у Facebook