У Вінниці провели молодіжно-патріотичну акцію «Ланцюг незламних»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вчора, 20 січня, на набережні Roshen відділ молодіжної політики ВМР та Вінницька молодіжна рада організували патріотичний захід приурочений до Дня Соборності України.

Понад 200 учасників, серед яких студенти навчальних закладів міста, волонтери, військові та просто небайдужа молодь, зібрались на набережній вкотре продемонструвати єдність українського народу. Взявшись за руки, учасники акції нагадали про події, які відбувались 104 роки тому.

«Сьогоднішнім заходом ми мали на меті нагадати молоді про світлу сторінку в історії нашої держави, якою став акт злуки ЗУНР та УНР. Саме ланцюг незламних, який ми сьогодні створили нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за вільну Україну», – зазначила голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська.

З великою вдячністю за активність та небайдужість, до учасників заходу звернулась начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак. «Цьогоріч ми стали ще сильнішими. Нас згуртувала війна. Військові, волонтери, лікарі, підприємці, і просто небайдужі люди, кожен на своєму місці щоденною працею наближають перемогу України. А створений молоддю ланцюг незламних – це символом нашої єдності та соборності! Ми сильний та витривалий народ, якому під силу все! Ми вистоїмо та відбудуємо», – додала вона.

Коментарі у Facebook