Стартує реєстрація кандидатів на участь у Програмі “Муніципальне житло Вінницької МТГ”: деталі

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці триває будівництво чергової багатоповерхівки на вулиці Привокзальній, 30. І вже з 13 лютого почнеться реєстрація кандидатів на участь у Програмі “Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади”. Вона триватиме до 24 лютого.

Як раніше зазначали, мета програми “Муніципальне житло” полягає у можливості зробити доступним придбання власного помешкання для різних категорій людей від учасників бойових дій з 2014 року до багатодітних сімей.


Відтак затверджені наступні квоти для учасників Програми:

• Учасники бойових дій в російсько-українській війні – 34 квартири.

• Працівники закладів освіти та охорони здоров”я – 27 квартир.

• Працюючі або самозайняті (ФОП) внутрішньо переміщені особи – 18 квартир.

• Молоді сім”ї, в яких чоловік та дружина віком до 35 років включно та одинокі молоді громадяни віком до 35 років, які перебувають на квартирному обліку/обліку для поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Вінницької міської ради або за основним місцем роботи – 10 квартир.

• Особи з інвалідністю І групи – 2 квартири.

• Багатодітні сім”ї – 2 квартири.

За проєктом це буде десятиповерхівка на 181 квартиру. Визначена вартість 1 м2 житла – 27 900 грн.

Місце проведення реєстрації – вул. Соборна, 36 (ліве крило на першому поверсі). Графік роботи: понеділок -п”ятниця з 9:30 до 17:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00.
Нагадаємо, минулого тижня на сесії Вінницької міської ради внесли зміни до Програми. Зокрема, директор департаменту економіки і інвестицій ВМР Максим Мартьянов зауважив, що в Україні стартувала програма єОселя, завдяки якій майбутні учасники Програми “Муніципальне житло” з числа УБД, освітян та медиків зможуть отримати державні кошти для придбання житла. Відповідні заявки можна оформити в додатку “ДІЯ”. Про це та інші зміни читайте тут.

З деталями про ІХ об’єкт Програми можна ознайомитися тут.

Коментарі у Facebook