Speaking Club: Офіс туризму Вінниці запрошує долучатись до авторської програми

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Офіс туризму Вінниці презентує новий проєкт для дітей віком від 8 до 12 років Speaking Club “The Best Way”. Це авторська програма з вивчення англійської мови туристично-краєзнавчого спрямування. Заняття стартують вже з 17 лютого і будуть проходити в Туристичному хабі Visit Vinnytsia.

Під час занять юні учасники дізнаються про найпривабливіші родзинки Міста ідей, відвідають визначні місця Вінниці, розширять свій кругозір, знайдуть нових друзів, а найголовніше — отримають можливість покращити свої розмовні навички з англійської, якою у світі володіють близько 1,5 мільярди людей.


“Звісно, наша рідна солов”їна мова — найкраща, і нині у світі зростає інтерес до її вивчення, тож нам справді є чим пишатися. Але слід пам’ятати, що Україна прагне стати повноправним членом Європейського Союзу, тому за останні роки вивчення іноземних мов (найчастіше англійської) з необхідності переходить у правило хорошого тону, — каже директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська. — А ще ми впевнені, що з перемогою України у війні, яку принесуть нам найкращі у світі воїни та дипломати, люди з різних країн і континентів будуть їхати до нас, щоб познайомитися з представниками незламної нації, здатної зупинити вселенське зло. Тож маємо бути готовими до зустрічі туристів та мандрівників звідусіль, і володіння міжнародною мовою спілкування буде дуже доречним!”.

Детальніше про програму можна дізнатися за телефоном: +38 (096) 775 67 95. Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://forms.gle/57nzmrsgFsKMuhFL7.

Приємним бонусом для маленьких учасників стане відвідування парку “Міні-Вінниця”. Також організатори занять наголошують, що усе, що їм потрібно мати з собою, — гарний настрій, позитивне налаштування та готовність до спілкування. А от зошити та ручки не знадобляться, і домашніх завдань на Speaking Club “The Best Way” також не передбачено.

Коментарі у Facebook