Сервіс «Мобільний адміністратор» став доступним у Вінницькому ЦНАПі «Прозорий офіс»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницький Центр надання адміністративних послуг «Прозорий офіс» відновив сервіс «Мобільний адміністратор». Ця послуга створена для людей з інвалідністю та хворих, які за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись. Також – для мешканців Вінницької МТГ похилого віку від 80 років і старше.

В рамках послуги «Мобільний адміністратор» можна отримати низку адміністративних послуг, суб’єктом надання яких є Вінницька міська рада та її виконавчі органи. Зокрема: реєстрація місця проживання, архівні послуги, консультація по нерухомості, окремі послуги із земельних питань тощо.


Послуга надаватиметься з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 12:30.

Всю необхідну інформацію щодо умов отримання послуги та запису звертатися до Кол-центру «Прозорого офісу» за телефонами за тел. (0432)65-50-50; (067)000-266-1, (073)000-26-61 або безпосередньо на рецепції територіальних відділень ЦНАП «Прозорий офіс».

Звертаємо увагу на те, що в рамках послуги «Мобільний адміністратор» не надаються послуги у сферах: державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; отримання документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності.

Коментарі у Facebook